Molka klub2021-12-13T09:25:07+01:00

MOLKA KLUB

Cukorbeteg óvodás- és kisiskolás korú gyermekeknek

MOLKA DIABETES GYERMEKKLUB

A műsor cukorbeteg óvodás- és kisiskolás korú gyermekek részére készült, az alapvető ismeretek elmélyítése, gyakorlása érdekében. A játék, a dal és Molka, a szénhidrát-molekula segítségével kialakított műsorban a gyermekek életkori sajátosságaiknak megfelelően informálódhatnak és maguk is bekapcsolódhatnak a műsorba.
A program 1,5 – 2 óra időtartamú.

„Ha eljössz a Molka Klubba, egy izgalmas utazást tehetsz Molkaországba és többek között megismerkedhetsz gyors és lassú testvéreimmel is! Gyere el, játsszunk és énekeljünk együtt! Biztos, hogy nem fogsz üres kézzel hazamenni, ha kedved lesz, készíthetsz magadnak emléket erről az alkalomról és megajándékozunk a Molka sorozat „Hurrá! Kirándulunk” című foglakoztató füzetével.

Várlak, Molka”

A program ingyenesen látogatható.

A Molka klubokat a Mesék Világa Egyesület valósítja meg.

A járványhelyzet miatt a Molka-klubok szünetelnek!

MOLKA SZERETEM A POCAKOM!

Vidám, interaktív, ismeretterjesztő program óvodásoknak és kisiskolásoknak az egészséges táplálkozásról és a leggyakrabban előforduló diéták okainak alapvető tudnivalóiról. 

Milyen élelmiszereket kell fogyasztanunk az egészséges táplálkozás érdekében? Miért kell rendszeresen mozognunk? Miért nem eheti a társam ugyanazt az ételt mint én? Mi a lisztérzékenység? Mi a tejallergia? Mi a cukorbetegség? Hogyan lehetek segítségére a diétás étrenden élő barátomnak az óvodában és az iskolában?
Ezek a kérdések nap mint nap felmerülhetnek a gyermekközösségekben. A „SZERETEM A POCAKOM! – Ismeretterjesztő program ezekre és más hasonlóan alapvető fontosságú kérdésekre igyekszik megadni a válaszokat az egészséges gyermekeknek.

A mesének csodálatos hatalma van, eszköztára tágas, így  speciális információkat tudunk segítségével az érintett gyermekeknek, vagy egészséges társaiknak átadni.  Az életkornak megfelelő szórakoztató elemek és eszközök észrevétlenül és játékosan  közvetítik a tudnivalókat.

A program időtartama: 1-1,5 óra

Legközelebbi Molka Klub:

GYERE EL TE IS!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Megosztás

Go to Top