Miért kérjük támogatásodat?

A Mesék Világa Egyesület Alapszabályában kiemelt célul tűzi ki a tartós betegséggel élő gyermekek és családjaik számára speciális és ismeretterjesztő tevékenységek, produktumok, valamint közösségépítés megvalósítását és az érintett családok mentális, testi és lelki egészsége javulásának elősegítését.

Milyen tevékenységeinkkel tudjuk a fent idézett, kiemelt célunkat megvalósítani?

  • A speciális ismereteket közvetítő Molka-sorozat ismeretterjesztő és foglalkoztatófüzeteinek kiadása

  • Ismeretterjesztő animációs kisfilmek készítése

  • Nyomtatott kiadványok lakcímre postázása

  • Információs weboldal, azaz a www.gyermekdiabetesz.hu üzemeltetése

  • Elektronikus kiadványok ismeretterjesztő kiadványok kiadása, illetve kiadásának elősegítése.

  • Tematikus rendezvényeken való részvétel az ismeretterjesztés és a nyomtatott kiadványok személyes átvételének biztosítása érdekében

  • Molka Mikulás posta szervezése és lebonyolítása

  • Az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek egészséges környezetének szóló nyomtatott és elektronikus produktumok létrehozása és fenntartása.

Miből tudjuk ezt megvalósítani?

Egy szervezetnek a tevékenységéhez szükséges anyagi, tárgyi, technikai és infrastrukturális háttér megteremtése és működtetése érdekében pénzre van szüksége még akkor is, ha a szervezet tagjai munkájukat önkéntesen végzik. Ilyen a Mesék Világa Egyesület is. Van működési költsége, pl. honlapok fenntartása, könyvelő megfizetése, stb. Ezen kívül projektjeink,  pl. egy-egy kiadvány megjelentetési költségeinek előteremtése érdekében támogatókat, adományozókat keres, pályázatokon indul, mivel fix bevétele az Egyesületnek csak tagjai éves hozzájárulásából van. Ha fontosnak tartod a munkánkat és segítesz önkéntes munkáddal vagy anyagi támogatásoddal, hozzájárulsz ahhoz, hogy tevékenységeinket fenn tudjuk tartani. A fenntarthatóság érdekében alakítottuk ki a MOLKA ajándékboltunkat és regisztráltunk a személyi jövedelemadó 1%-át fogadó nonprofit szervezetek közé.

Hogyan tudsz hozzájárulni a munkánkhoz?

AZÉRT, MERT EGYETÉRTESZ CÉLJAINKKAL ÉS TEVÉKENYSÉGEINKET HASZNOSNAK ÍTÉLED, TÁMOGATNI SZERETNÉD MUNKÁNKAT A FENNTARTHATÓSÁG ÉRDEKÉBEN

Pénzadomány

A Mesék Világa Egyesület bankszámlájára történő, tetszőleges összegű átutalással

Számlavezető bank:
MagNet Bank

Név (kedvezményezett):
Mesék Világa Egyesület

Bankszámlaszám(kedvezményezett):
16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

Adód 1%-nak felajánlása

Éves adóbevallásod benyújtásakor rendelkezhetsz személyi jövedelemadód 1%-nak civil szervezet részére történő kiutalásáról.

A rendelkezés benyújtásakor kérjük, az alábbi adatokat tüntesd fel a nyilatkozatban:

Név: Mesék Világa Egyesület
Adószám: 18285831-1-41

Vásárolj MOLKA ajándékboltjában!

Az ajándékboltban speciális, elsősorban az 1-es  típusú diabétesszel élő gyermekeknek szóló, személyessé tehető termékeket találod.

ÖNKÉNTES MUNKÁNK + VÁSÁRLÁSOD ÖSSZEGE =  EGYÜTTES HOZZÁJÁRULÁSUNK AZ 1-ES TÍPUSÚ DIABÉTESSZEL ÉLŐ GYRMEKEKNEK KÉSZÜLŐ PRODUKTUMOKHOZ!

Önkéntes munkáddal

Hiszünk abban, hogy a Molka sorozat megalkotásával jó ügyet szolgálunk. Hiszünk abban, hogy kiadványainkkal, ha könnyebbé nem is, de mindenképp vidámabbá tehetjük a diabétesszel élő kisgyermekek életét. Alkotócsapatunk olyan civil személyekből áll, akik szabadidejükben végzik egyesületi munkájukat.

Keressük azt a csapattagunkat, aki 1-es típusú diabétesszel érintett gyermeket nevel, szeret böngészni az interneten és szívesen vesz részt a jövőben a gyermekdiabetesz.hu információs weboldal és a molka.hu oldal tartalomfejlesztésében.