Miért kérjük támogatásodat?

A Mesék Világa Egyesület Alapszabályában kiemelt célul tűzi ki a tartós betegséggel élő gyermekek és családjaik számára speciális és ismeretterjesztő tevékenységek, produktumok, valamint közösségépítés megvalósítását és az érintett családok mentális, testi és lelki egészsége javulásának elősegítését.

Hogyan és milyen tevékenységekkel valósítjuk meg  fent idézett célunkat?

Szeretnénk megköszönni adományotokat!

Ha te is szeretnél támogató  lenni

Banki adataink

Számlavezető bank:
MagNet Bank
Név (kedvezményezett):
Mesék Világa Egyesület
Bankszámlaszám(kedvezményezett):
16200168-00232371
A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

A 2023-ban utalt adományok után

3000 Ft alatti értékben adományozóinknak szeretnénk megköszönni támogatásukat egy pdf-ben küldött Molka és barátai, kinyomtatható memóriajátékkal, melynek igénylését itt tudod megadni neved és emailcímed elküldésével. Javasoljuk, hogy keményebb kartonlapra ragasszátok fel a szétvágott darabokat! A játék célja, hogy a kisebb gyermekek játékosan gyakorolják a kezelés összefüggéseit, alapvető tudnivalóit.

Legalább 3000 Ft-ot adományozóinknak 2 választott kiadvány lakcímre postázásával, amelybe a 2800 Ft-ért megvásárolható Szupercsapat kifestő/színező kiadvány is választható.

Legalább 5 000 Ft-ot adományozóinknak egy Szupercsapat kifestő/színező kiadvánnyal és egy gyermeked nevére szóló A/4-es színező lappal szeretnénk megköszönni támogatásukat.

10 000 Ft-ot adományozóinknak egy információs HPVC táblát vagy egy 500×500 mm-es íven küldött  Molkás, vagy mesés vinyl matricacsomaggal szeretnénk jelenleg megköszönni támogatásukat.

10 000 Ft-ot adományozóinknak egy információs HPVC táblát vagy egy 500×500 mm-es íven küldött  Molkás, vagy mesés vinyl matricacsomaggal szeretnénk jelenleg megköszönni támogatásukat.

Nézz körül Molka ajándékboltjában is!

Mi adjuk önkéntes munkánkat és a grafikáinkat, Ti megvásároljátok = új kiadványok és produktumok jöhetnek létre az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek