Az igénylés lezárult

Kedves Szülők!

Az alábbi, személyre szabható nevelési/oktatási intézményekben kihelyezhető INFORMÁCIÓS FALITÁBLÁK igénylése LEZÁRULT!

A Támogató Kulturális és Innovációs Minisztérium jóváhagyása után egyszerre indul a táblák gyártása, előreláthatóan március-április folyamán. Természetesen az igénylők értesítést fognak kapni a megadott email címükre a várható kiszállításról.

Köszönjük a beérkezett igényléseket! Az információs táblák és a kiszállításuk az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családok számára a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásának köszönhetően térítésmentes.

Egyéb ajánlataink gyermeketek óvodai/iskolai környezetének edukálása érdekében

A Mesék Világa Egyesület célja a nevelési/oktatási intézményekbe készített produktumokkal, hogy megkönnyítse az alapvető ismeretek átadását az 1-es típusú diabétesszel élő gyermek iskolai környezete számára. A célzottan óvodai-iskolai felhasználásra, hangfelmondással készült animációban az 1-es típusú diabétesz biológiai magyarázata mellett kitértünk a hétköznapi életben leggyakrabban előforduló problémákra a biztonságos óvodai/iskolai élet elősegítése érdekében. Az igényelhető és személyre szabható információs táblák ingyenesen, 2024-ben a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósulhat meg ismét a sikeresen lezajlott 2022. évi hasonló projekt után. Az ismeretterjesztő videó jelenleg is szabadon elérhető Youtube csatornánkról, a video alapján készült, letölthető PDF anyag pedig igényelhető a kapcsolat menüponton keresztül.

A gyermekdiabetesz.hu információs weboldalon tájékozódhatnak a pedagógusok, nevelést/oktatást segítők a hazai, gyermekdiabétesz területén tevékenykedő civil szervezetek programjai, segédanyagai, ajánlatai között.