Támogató

Az alábbi, személyre szabható nevelési/oktatási intézményekben kihelyezhető INFORMÁCIÓS FALITÁBLÁK-at  2024. február 28-ig igényelhetitek a pedagógusotokkal történt egyeztetés után, az alábbi űrlap kitöltésével.

Az INFORMÁCIÓS FALITÁBLÁK  igénylése és kiszállítása térítésmentes az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek számára

A tevékenységet a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatása teszi lehetővé.  A kiadványok igénylésére a keret kimerüléséig, de előreláthatólag legkésőbb 2024. február 28-ig van lehetőség.

Kisebbeknek ajánlott grafika

Nagyobbaknak ajánlott grafika

A tábla igénylésének a menete

  • Mielőtt megrendelitek a táblát, egyeztessetek az óvodapedagógussal/osztályfőnökkel, hogy a tábla kihelyezhető-e az osztályterem falán, illetve felhelyezését vállalják-e. (A tábla akasztót nem tartalmaz!) A kész táblák az intézmény címén és nevén a pedagógusotok nevére kerül kiszállításra, ezért szükség lesz a pedagógus telefonszámára és emailcímére is, hogy a futárszolgálat értesíteni tudja a kiszállításról.

  • A pedagógusal történt egyeztetés után töltsd ki az űrlapot!

  • Felvesszük veled a kapcsolatot emailben, ha bármiért további egyeztetésre van szükség.

  • Értesítést küldünk az emailcímedre, ha már látjuk, hogy körülbelül mikor várható a kész tábla az intézménybe. (Tervezetten 2024. március-április)

  • Fotódokumentáció megküldése a diabmolka [kukac]gmail.hu emailcímre, hogy a tábla a csoportban/osztályban kihelyezésre került. Kérjük, hogy adatvédelmi okokból kizárólag olyan képet küldjetek, ahol nem látszódnak a gyerekek.

A tábla paraméterei

  • Szélesség x magasság: 500×500 mm

  • A tábla anyaga: 3mm vastag HPVC tábla

  • A tábla grafikája adott, a rajta szereplő feliratok személyreszabhatóak, és/vagy mintamondatok közül választhatóak.

  • A tábla igénylése és kiszállítása térítésmentes az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek családjainak!

Egyéb ajánlataink gyermeketek óvodai/iskolai környezetének edukálása érdekében

A Mesék Világa Egyesület célja a nevelési/oktatási intézményekbe készített produktumokkal, hogy megkönnyítse az alapvető ismeretek átadását az 1-es típusú diabétesszel élő gyermek iskolai környezete számára. A célzottan óvodai-iskolai felhasználásra, hangfelmondással készült animációban az 1-es típusú diabétesz biológiai magyarázata mellett kitértünk a hétköznapi életben leggyakrabban előforduló problémákra a biztonságos óvodai/iskolai élet elősegítése érdekében. Az igényelhető és személyre szabható információs táblák ingyenesen, 2024-ben a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósulhat meg ismét a sikeresen lezajlott 2022. évi hasonló projekt után. Az ismeretterjesztő videó jelenleg is szabadon elérhető Youtube csatornánkról, a video alapján készült, letölthető PDF anyag pedig igényelhető a kapcsolat menüponton keresztül.

A gyermekdiabetesz.hu információs weboldalon tájékozódhatnak a pedagógusok, nevelést/oktatást segítők a hazai, gyermekdiabétesz területén tevékenykedő civil szervezetek programjai, segédanyagai, ajánlatai között.