Hófalvi Beáta
Hófalvi Beátatanácsadó szakpszichológus
A Mesék Világa Egyesület alapító és elnökségi tagja

Ha elfogy a lelki erő…

Kedves Szülők, kedves Barátaink!

Örömmel értesítünk titeket, hogy Egyesületünk egyik alapító és elnökségi tagja, Hófalvi Beáta tanácsadó szakpszichológus online, egyéni konzultáció keretében várja a hozzá forduló, 1-es típusú diabétesszel élő gyermeket nevelő szülőket, akik úgy érzik, az elfogadásban, feldolgozásban segítséget nyújthat nekik szakember.

Bea – bár saját családja közvetlenül nem érintett – mégis testközelből tapasztalta meg, élte át, mi történik egy gyermek diagnózisa esetén a családban. Az Egyesület elnöke, a Molka-sorozat elindítója, Szabó Katalin gyermekét 2016-ban diagnosztizálták 1-es típusú diabétesszel. Bea és Kati családja, gyermekeik hosszú évek óta baráti kapcsolatban álltak és állnak a mai napig, így teljes rálátása van a diabétesz állapotának pszichés vetületével is családi szinten, valamint ismerettel bír az 1-es típusú diabétesz jellemzőit, kezelését illetően is.

Az Egyesület 2019 óta dolgozik az 1-es típusú gyermekek családjainak szóló produktumok létrehozásával, melyben Hófalvi Beának is nagy szerepe van. Találkozhattak vele a családok diabéteszes családi rendezvényeken, de a Szupercsapat társasjáték létrehozásában is markáns szerepet vállalt.

Pszichológusi diplomáját 2004-ben kapta, majd 2010-ben megszerezte a tanácsadó szakpszichológusi képesítést is. Az elmúlt években gyermekotthonokban, majd iskolapszichológusként dolgozott Budakalászon. A jelentkezés részleteit az alábbiakban olvashatjátok:

1-es típusú diabétesszel élő gyermekek szülei.

Igen. A konzultáció internetes platformját a jelentkezés elfogadását és egyeztetését követően közvetlenül Hófalvi Beával kell majd pontosítani.

Kérjük, hogy első alkalommal a Mesék Világa Egyesület emailcímén jelezzétek igényeteket a diabmolka{kukac}gmail.com emailcímen.

Kérjük, hogy a jelentkezésben jelöljétek meg az alábbi információkat:

  • jelentkező személye (hozzátartozó megjelölése)
  • probléma pár szóban
  • online konzultációra alkalmas napszak
  • adományozni szeretnétek, vagy számla ellenében szeretnétek igényelni a pszichológiai tanácsadást

A jelentkezést követően, pár napon belül felvesszük veletek a kapcsolatot a megadott elérhetőségeiteken. Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés elfogadása nem automatikus, tekintettel a szakember kapacitására/probléma jellegére.

Kérjük, hogy csak a jelentkezés elfogadása, időpont egyeztetése után utaljatok az Egyesületnek!

A konzultációk adományokból tudnak megvalósulni,  minimum 4000 Ft/alkalom adomány esetében. Kérjük, hogy az adományt minden esetben előre utaljátok az alábbi egyesületi bankszámlára:

Név: Mesék Világa Egyesület

Számlavezető bank: MagNet Bank

Bankszámlaszám: 16200168-00232371

Közleménybe feltétlenül írjátok be: Adomány – pszichológus és a nevetek

Amennyiben számlát szeretnétek igényelni, a jelentkezéskor jelezzétek a megadott emailcímen!