ONLINE MOLKA KIADVÁNYOK

A Molka kiadványsorozat célja, hogy a 4-9 éves, 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek számára mesés elemek és a képes ábrázolás segítségével alapvető információkat adjon át, valamint játékos formában gyakoroltassa azokat a már meglévő ismereteket, melyek e betegség kezelésében kulcsfontosságúak. Molka, a szénhidrát molekula történetein keresztül a diabétesz megismerésében, megértésében, elfogadásában kaphatnak segítséget az olvasó gyermekek. A sorozat részei kapcsolódnak egymáshoz, de önálló témaköröket dolgoznak fel.

Asztali számítógépről nézhető interaktív könyv, mely hangoskönyvként is funkcionál a könyv feletti hangsávra kattintva. Ez a változat a hanglejátszási lehetőségen kívül mozgó grafikákat (ugró, billegő, közeledő) és felugró ablakokban online játékokat tartalmaz. A könyv gombjai segítségével az olvasó jegyzeteket készíthet a könyvből kijelölve a számára fontos információrészleteket. Az interaktív könyv megjelenése fix, azaz nem igazodik a képernyő méretéhez, ezért előfordulhat, hogy a lap aljára kell görgetni a lapozás gombjainak eléréséhez.

A mozgásról

A szénhidrátokról

A szenzorról

MOCORGÁSRA FEL!

AJÁNLOTT SZÁMÍTÓGÉPES E-BOOK OLVASÓ: KOTOBEE READER

A Mocorgásra fel! kiadvány EPUB 3.0 formátumban, ingyenesen letölthetőek oldalunkról. A zavartalan és teljes felhasználói élvezet érdekében ajánlott az ingyenes Kotobee Reader alkalmazás letöltése.

Az EPUB formátumban való megtekintés lépései:

  • A “Letöltés EPUB formátumban” gombra kattintva töltsük le a kiadvány EPUB változatát.

  • Ahhoz, hogy az EPUB kiadványt a legjobb felhasználói élményben tudjuk megtekinteni, töltsük le innen a Kotobee Reader alkalmazást számítógépünkre.

  • A számítógépünkön indítsuk el a Kotobee Reader alkalmazást, és az alkalmazásban nyissuk meg a letöltött EPUB formátumú kiadványt.