FALMATRICÁK

Ha van egy jó, éles ollód,vagy sniccered, ügyes kezed és vállalkozó szellemű vagy, a matricákat bátran körülvághatod te is.

A matricák alapanyaga fehér,vagy víztiszta, erős ragasztóval rendelkezik, így a kissé egyeletlen falról sem jön le. A laminálásnak köszönhetően a matrica mosható, fertőtleníthető. Beltéri használat során sosem fakul ki. Fényes vagy matt laminálás közül lehet választani.

Kipróbáltuk!
Fűrészporos tapétára felragadt, de a göcsörtök miatt nem túl esztétikus.
Festett falra, bútorra, csempére tökéletesen felragadt.

Ezt is kipróbáltuk, nem árulunk zsákbamacskát.

Mind a fűrészporos, mind a festett falon, valamint a bútoron is nyomot hagyott az eltávolított matrica, illetve a festéket darabokban leszedte. A csempéről nyom nélkül le lehetett szedni. Klasszisokkal jobb eredményt értünk el azonban, amikor hajszárítóval melegítettük az eltávolítandó matricát. Türelmes és óvatos munkával sikerült nyom nélkül leszedni mind a festett, mind a fűrészporos falról . Hátránya, hogy ezt a matricát már biztosan dobhatod a kukába, a hő hatására összezsugorodik, eldeformálódik.

A házhozszállítást az Express One végzi közvetlenül a nyomdából. Előzetesen e-mailben értesítik a címzettet a csomag átvételéről és a tervezett kiszállítás időpontjáról, majd a kiszállítás napján telefonon is keresik, ha nem találják a címet. Háromszor kísérlik meg kiszállítani a terméket sikertelenség esetén. Ha egyik sem vezet eredményre, egyeztetés után újra feladásra kerül a csomag, melynek díja 2530 Ft.
Szállítási címet egészen a kiszállítás napjáig lehet módosítani. Feladás előtt nekünk kell e-mailben jelezni a módosítás igényét, feladás után pedig a futárszolgálat küld egy linket, amire kattintva lehet módosítani, amennyiben szükséges. Ez díjtalan.

Nincs. Az árat a kontúrvágás és a matrica mérete módosítja.

Kemény hengerbe feltekerve, átvivőfóliával kapod meg a terméket. Kérjük, mindig ellenőrizd a csomagolás sértetlenségét!

A falmatrica grafikáját egy kb. 2 mm-es konturszegéllyel tervezzük annak érdekében, hogy a matrica az apróbb, éles bevágásoknál ne szakadjon be.

Semmiképpen sem! A fal károsodhat, ezért legalább egy hónap száradási időt biztosítson a falmatrica felhelyezése előtt.

Semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni, sérülés esetén kárigényt, követelést nem nyújthatsz be sem felénk, sem a gyártó felé.

A monitoron keresztül ún. RGB színmódban látod a képeket, a fizikai nyomtatás CMYK színmódban történik.

Kérjük, felhelyezés előtt döntsd el biztosan, hová szeretnéd a matricát felhelyezni. Ha melegíted a matricát, hogy ne sértsd meg a falat a leszedésnél, az biztosan tönkremegy, többet nem tudod felhasználni.

KIADVÁNYOK POSTÁZÁSA

Minimum 3000 Ft -os adományozóinknak köszönetképpen postázunk lakcímükre sima postai levélként 2 darab kiadványt.

A kiadványok postázását meg is tudjátok rendelni az ajándékboltban.

Csak az aktuálisan elérhető kiadványokat tudod kiválasztani.

A pályázati támogatásokból megvalósuló kiadványok valóban ingyenesek, azonban a postázási költséget 2023. április 01-jétől már meg kell fizetni.

EGYEDI MEGRENDELÉSEK

Minden esetben az Egyesület bankszámlájára, előre utalással tudsz fizetni.

Megrendeléstől számítva kb. 2 hetet számolj alapesetben.

A monitoron keresztül ún. RGB színmódban látod a képeket, a fizikai nyomtatás CMYK színmódban történik.

Kifejezetten szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy miután a termék az egyedi paraméterezésednek megfelelően lett egyedileg legyártva, ezért a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésének c pontja szerint nem gyakorolhatod az elállási jogodat:

c. olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak

Nem. Kizárólag Magyarországi címre szállítunk.

Nincs. Kizárólag házhoz szállítással lehetséges az ajándékboltból választott termékek megrendelése. Kizárólag nagyobb családi diabéteszes  rendezvények alkalmával van lehetőség személyes átvételt kérni, erről közösségi fórumokon és a weboldalunkon is hírt adunk.