A kiadvány 1. részében  a gyerekek megismerkednek Molkával, a szénhidrát molekulával. A színes, igényes, 24 oldalas, A/4-es méretű foglalkoztató füzet diabétesszel élő óvodás- és kisiskolás korú gyermekek számára készült, így a feladatok többsége a szénhidrát bevitelhez kapcsolódik Réka és Regő – a diabos testvérpár – vidám, kirándulással töltött napján keresztül olyan speciális feladatokkal, magyarázatokkal, amelyek a cukorbeteg gyermekek számára létfontosságúak.
A foglalkoztatófüzet közepén egy kivehető társasjáték is helyet kapott, mely az egész család számára szórakoztató időtöltést biztosíthat diabos és nem diabos számára is.

A Molka – sorozat cukorbetegséggel, azaz más néven diabétesszel élő óvodás és kisiskolás gyermekeknek készült. Ez nem azt jelenti, hogy a velük, az ő környezetükben élő egészséges gyermekek kezébe nem kerülhet ez a színes, játékos feladatokkal készült foglalkoztatófüzet. Sőt! A megértés, az ismeret megszünteti a félelmet és elfogadáshoz vezet.

Az első részben Molka, a szénhidrát molekula mutatkozik be. Így a feladatok többsége az élelmiszerekhez kapcsolódik olyan speciális feladatokkal, magyarázatokkal, amelyek a diabéteszes gyermekek számára létfontosságúak.

Szabó Katalin, szerző

Részletek

  • Kiadó: Szabó Katalin

  • Kiadás éve: 2019

  • Méret: 212×302 mm

  • Oldalszám: 24 oldal

  • Kötés: puha

  • ISBN: 9786150021997

  • Szöveg és illusztráció: Szabó Katalin

  • Szakmai tanácsadó: Dr. Bihari Krisztina

Ára

A KIADVÁNY ELSŐ KIADÁSA TÉRÍTÉSMENTES AZ 1-ES TÍPUSÚ DIABÉTESSZEL ÉLŐ GYERMEKEK SZÁMÁRA A SEMMELWEIS EGYETEM 1.SZ.BÓKAY GYERMEKKLINIKA ALAPÍTVÁNYÁNAK TÁMOGATÁSÁVAL

Ez a kiadvány jelenleg még elérhető!

Átvételi lehetőségek

Igényeld az elérhető kiadványokat postai úton!

Adományozóinknak

2023-ban  legalább 3000 Ft-ot adományozóinknak 2 választott kiadvány lakcímre postázásával szeretnénk adományukat megköszönni! A megvásárolható Szupercsapat kifestő/színező kiadványt is választhatod!

Megrendelőknek

Ha nem szeretnél adományozni, meg is rendelheted a Molka-sorozat elérhető kiadványait a postai költség megfizetése mellett! A megvásárolható Szupercsapat kifestő/színező kiadványt is választhatod, így kedvezményesebb!