Postázás kérése 1+1 kiadvány

2000 Ft3200 Ft

Nincs meg minden rész a Molka-sorozatból? Már csak 1 kiadvány hiányzik? Itt megrendelheted a hiányzó részt lakcímedre! Itt kérheted a Szupercsapat kifestő kiadványt is, így kedvezményesebb! A kiadvány tértivevényes levélként A/4-es borítékban fog érkezni a megadott címedre. A kiadványok a Támogatóknak köszönhetően ingyenesek, a postai költség megfizetése mellett.

A MOLKA sorozat kiadványairól a Molka kiadványok menüpontban tájékozódhatsz!

Cikkszám: POSTA003 Kategória:

Leírás

A Molka sorozat foglalkoztató füzetei szakmailag kontrollált kiadványok, melyek elsősorban diabéteszes óvodások és kisiskolások számára készültek. A gyerekek játékos feladatok segítségével gyarapíthatják ismereteiket a cukorbetegséggel kapcsolatban, használatuk az egész család számára szórakoztató és hasznos időtöltést biztosíthat.

Megrendelés előtt kérjük tájékozódj a lényeges tudnivalókkal kapcsolatban! Gyakori kérdések

A visszaigazoló e-mailünket követően 4-5 napon belül a megadott címedre feladjuk a kiadványokat tértivevényes postai levélként. Kérjük, hogy a szállítási adatokat az űrlapon minden esetben pontosan töltsétek ki!

A MOLKA sorozat kiadványairól a Molka kiadványok menüpontban tájékozódhatsz!

További információk

Megrendelhető kiadványok

Szenzi szolgálatra jelentkezik!, Zuzu, az inzulin, Zuzupumpa, Hurrá! Kirándulunk!, Matricás Okosfüzet – étkezés, Matricás Okosfüzet – mozgás

Szupercsapat kifestő kiadvány

Kérem, Nem kérem

Cím

Go to Top