A Molkaországban és a Mocorgásra fel! kiadványok nyomtatott formában átmenetileg nem elérhetőek!

Új készlet 2024. tavaszán várható!

Ezek a kiadványok online formában hangoskönyvként, interaktív játékos feladatokkal továbbra is, akadálytalanul elérhetőek weboldalunkról!

Kedves Szülők!

Ezúton értesítünk titeket, hogy a Molkaországban és a Mocorgásra fel! kiadványt nyomtatott formában jelenleg nem tudjátok igényelni Molka ajándékboltjában sem. A 2023-ban 50 példányszámban utánnyomott példányokat a Családbarát Magyarország támogatásával a CSP-DB-22-es pályázat keretében tudtuk megvalósítani, hogy az 1-es típusú diabétesszel elő gyermekeknek továbbra is térítésmentesek lehessenek.

A CSP-DB-23-as pályázat keretében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával az utánnyomott kiadványok 2023. december közepétől 2024. január 10-ig voltak igényelhetőek.

Igyekeztünk minden fórumon hírt adni a lehetőségről a 2023-ban diagnosztizált gyermekek szüleinek, az igénylő űrlap elérhető volt a weboldalunkon, a Facebook oldalunkon és a privát Facebook csoportban, valamint a Gyerekdiab családi klub privát Facebook csoportban is.

Több jelzés is érkezett emailben és telefonon 2024. január 10-e után, hogy igény lenne még a megrendelésre, ezért többször is visszanyitottuk az űrlapot, de január 13-án véglegesen le kellett zárnunk, miután a kiadványok teljesen elfogytak.

Jó hír, hogy a CSP-DB-23-as pályázat keretében idén még lehetőség lesz az utánnyomásra várhatóan a tavasz folyamán, melyről természetesen hírt adunk a fenti csatornákon is. Aki nem tartozott a mostani igényléskor a támogatott körbe, tehát 2023 előtt diagnosztizálták gyermekét, illetve lemaradt az igénylésről, Molka ajándékboltjában, a postázási költség megfizetésével fogja tudni megrendelni a térítésmentes kiadványokat.

Postai úton történő igénylés  a postai költségek megfizetése mellett

Akinek a gyermekét 2023 előtt diagnosztizálták, de szeretné postai úton igényelni a kiadványokat, megteheti Molka ajándékboltjában a postázás költségeinek megfizetése mellett. Természetesen személyes átvételre továbbra is van lehetőség az Egyesület székhelyén (Budapest, III. kerület) előzetes időpontegyeztetés után, így teljesen ingyenesen tudtok hozzájutni. Ebben az esetben kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.