Áprilisi Molka Klub

Ismét Molkaországban jártunk

Ezen a klubfoglalkozáson ismét Molkaországba kalauzoltam el az érdeklődő gyerekeket. Ahogy az lenni szokott, a diavetítés és a beszélgetés közben most is fontos szerepe volt a játéknak: aki ügyes volt (és mindenki az volt), megtömhette Molkákkal a nagy tököt, vagy akár kipróbálhatta, hogy mennyire tud gyors lenni egy kis szénhidrát-molekula.
Billing Gyöngyi, a Tótágas Zenekar énekesnője és Hrubi Laci ezúttal is vidám dalokkal biztosították a jó hangulatot, a gyerekek pedig csörgőikkel örömmel kapcsolódtak be a közös zenélésbe.
Persze, ahogy mondani szokták:„Gyakorlat teszi a mestert!”, így ennek szellemében a közös nagy társasjátékon a gyerekek észrevétlenül ismételték át a vetítés során megbeszélt információkat.
A jókedvű játék után még maradt idő a kreatív képességek bemutatására is, a gyerekek gombaházakat készíthettek változatos színekből.
A program végén az ajándék sem maradhatott el, a Molka sorozat 1. részét vihették haza a gyerekek. Jó szórakozást hozzá a feladatokkal és a társasjátékkal!
Remélem a következő Molka Klubon (2019. május 25-án, 10 órakor) újra találkozunk a Józsefvárosi Galériában! 🙂