Végre eljött ez a nap!

Az első Molka Klub

Nem szépítem a dolgot, bevallom, nagyon izgultam az első Molka Klub összejövetelünk előtt. Valószínűleg ez látszott is rajtam, mert a kis csapatunk tagjai odajöttek hozzám, és szépen, türelmesen elbeszélgettek a (méretes) fejemmel. Billing Gyöngyi, a Tótágas Zenekar énekesnője – és a Molka Klub házigazdája -, Anyukám, Hrubi Laci és Regő (az „Origo”) egyaránt biztosítottak arról, hogy nyugodjak meg, én vagyok a legszerethetőbb szénhidrát molekula, akivel valaha találkoztak az életükben… és még énekelni is tudok. 🙂
A várva várt gyerkőcök először kicsit meg voltak illetődve, de miután elénekeltem nekik a dalomat, a hangulat hamar oldottá vált.
Anyukám kivetített rajzai, Laci dalai és Gyöngyi érdekes meséje közben még egy kis rögtönzött fekvőtámasz-bemutatóra is sor került. Mindezek után jutott idő mocsárjárósat játszani, kirakni az óriáspuzzle-t, vagy éppen horgászni a Molka-tóban. Természetesen senki sem távozott üres kézzel, kis vendégeink saját készítésű alkotásokkal, azaz színező könyvecskével és dekorgumiból varázsolt egyedi virággal térhettek haza.
Búcsúzóul pedig Anyukám „Szeretem a pocakom!” című foglalkoztató füzetét nyújtottam át a gyerkőcöknek.
Remélem a következő Molka Klubon (2019. február 23-án, 10 órakor) újra találkozunk a Józsefvárosi Galériában! 🙂