Szupercsapat falmatrica

7500 Ft14000 Ft

A Szupercsapat segít az 1-es típusú diabétesz kezelésében! A Szupercsapatról készült kisfilmet megnézhetitek ide kattintva! A Szupercsapat falmatricát felár ellenében kérheted gyermeked nevével, ebben az esetben csökken a minta mérete. A matricaív mérete mindenképpen 500×500 mm. Név és kontúrvágás kérése esetén a betűk külön helyezhetőek fel a felületre!

Figyelem! A megrendelés elküldéséhez valamennyi lenyíló opciót ki kell tölteni!

 

Cikkszám: MAT0003 Kategóriák: ,

Leírás

Mi adjuk önkéntes munkánkat, te pedig megrendeléseddel hozzájárulsz a Mesék Világa Egyesület 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek érdekében végzett tevékenységéhez! Köszönjük!

A falmatricák megrendelése előtt kérjük tájékozódj a lényeges tudnivalókkal kapcsolatban! Gyakori kérdések

A matricák felhelyezési útmutatója

A feltüntetett ár a szállítási költséget is tartalmazza!

A matricák alapanyagáról:

A matricák alapanyaga fehér, kontúrszegély választása esetén a pár milliméteres minta körüli szegély halvány színű. Az alapanyag nagyon erős ragasztóval rendelkezik!  Felhívjuk a figyelmet, hogy a falmatricákat a saját felelősségedre rendeled meg és ragasztod fel. Az alap sérüléseiért semmiféle követelést és kárigényt nem nyújthattok be felénk, felelősséget vállalni nem tudunk!

A választható opciókról: A kosárba helyezéshez minden opcióból választanod kell!

Igény szerinti  felületkezelés, kontúrvágás kérése és minta kiválasztása:

A falmatrica felületkezelésének típusát, a kontúrvágást, valamint azt, hogy kéred-e gyermeked nevét a matricára,  a fenti legördülő dobozokban  saját igényed szerint ki tudod választani! Fontos, hogy valamennyi lenyíló opcióból választanod kell valamit! A laminálásnak köszönhetően a matrica mosható, fertőtleníthető. Beltéri használat során sosem fakul ki. Fényes vagy matt laminálás közül lehet választani.

Méret:
A megadott méret a matrica ív mérete, melyre a grafika nyomtatásra kerül. Kontúrvágott elemeknél a különálló elemek tetszőlegesen helyezhető fel a felületre, így akár sokkal nagyobb területet tudunk vele lefedni!

További információk

Felületkezelés

Laminálás, UV álló/fényes, Laminálás, UV álló matt

Kontúrvágás

Igen, Nem

Gyermekem nevével

Igen, Nem

Érdekelhetnek még…

Go to Top