Információs matricák

5500 Ft9500 Ft

Figyelemfelhívó matricák táskára, uzsonnásdobozra, füzetre stb. 300×200 cm-es íven tudod megrendelniHa szeretnéd, hogy a kép szerinti matricára gyermeked neve felkerüljön, válaszd ki ezt a lehetőséget!

Cikkszám: MAT0001 Kategóriák: , ,

Leírás

Mi adjuk önkéntes munkánkat, te pedig megrendeléseddel hozzájárulsz a Mesék Világa Egyesület 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek érdekében végzett tevékenységéhez! Köszönjük!

Megrendelés előtt kérjük tájékozódj a lényeges tudnivalókkal kapcsolatban! Gyakori kérdések

A matricák felhelyezési útmutatója

A feltüntetett ár a szállítási költséget is tartalmazza!

A matricák alapanyagáról:

A matricák alapanyaga fehér, kontúrszegély választása esetén a pár milliméteres minta körüli szegély halvány színű. Az alapanyag nagyon erős ragasztóval rendelkezik!  Felhívjuk a figyelmet, hogy a falmatricákat a saját felelősségedre rendeled meg és ragasztod fel. Az alap sérüléseiért semmiféle követelést és kárigényt nem nyújthattok be felénk, felelősséget vállalni nem tudunk!

A választható opciókról: A kosárba helyezéshez minden opcióból választanod kell!

Igény szerinti  felületkezelés, kontúrvágás kérése és minta kiválasztása:

A falmatrica felületkezelésének típusát, a kontúrvágást, valamint azt, hogy kéred-e gyermeked nevét a matricára,  a fenti legördülő dobozokban  saját igényed szerint ki tudod választani! Fontos, hogy valamennyi lenyíló opcióból választanod kell valamit! A laminálásnak köszönhetően a matrica mosható, fertőtleníthető. Beltéri használat során sosem fakul ki. Fényes vagy matt laminálás közül lehet választani.

Méret:
A megadott méret a matrica ív mérete, melyre a grafika nyomtatásra kerül. Kontúrvágott elemeknél a különálló elemek tetszőlegesen helyezhető fel a felületre, így akár sokkal nagyobb területet tudunk vele lefedni!

Cím

Go to Top