Információs matricák

6500 Ft9500 Ft

Figyelemfelhívó matricák táskára, uzsonnásdobozra, füzetre stb.

Egy 300×200 cm-es íven tudod megrendelni, kontúrvágással, vagy kontúrvágás nélkül.

A matricaív tartalma: 6 db. különböző grafikával készült matrica

Cikkszám: MAT0001 Kategóriák: , ,

Leírás

Mi adjuk önkéntes munkánkat, te pedig megrendeléseddel hozzájárulsz a Mesék Világa Egyesület 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek érdekében végzett tevékenységéhez! Köszönjük!

Megrendelés előtt kérjük tájékozódj a lényeges tudnivalókkal kapcsolatban! Gyakori kérdések

A matricák felhelyezési útmutatója

A feltüntetett ár a szállítási költséget is tartalmazza!

A matricák alapanyagáról:

A matricák alapanyaga fehér, kontúrszegély választása esetén a pár milliméteres minta körüli szegély fehér színű. Az alapanyag nagyon erős ragasztóval rendelkezik!  Felhívjuk a figyelmet, hogy a matricákat a saját felelősségedre rendeled meg és ragasztod fel. Az alap sérüléseiért semmiféle követelést és kárigényt nem nyújthattok be felénk, felelősséget vállalni nem tudunk!

A választható opciókról:

Kontúrvágás kérése:

A  kontúrvágást a fenti legördülő dobozokban  saját igényed szerint ki tudod választani! Fontos, hogy  választanod kell valamit. A kontúrvágás drágább! Ha ügyes a kezed, egy jó ollóval azonban magad is körbe tudod vágni a mintákat. A laminálásnak köszönhetően a matrica mosható, fertőtleníthető. Beltéri használat során sosem fakul ki.

Méret:
A megadott méret a matrica ív mérete, melyre a grafika nyomtatásra kerül. Kontúrvágott elemeknél a különálló elemek tetszőlegesen helyezhető fel a felületre, így akár sokkal nagyobb területet tudunk vele lefedni!

További információk

Kontúrvágás

Kérek, Nem kérek

Cím

Go to Top