Információs tábla iskolába/óvodába szerkesztés nélkül adományozóinknak

Ft

Egyesületünk bankszámlájára 2023-ban minimum 10 000 Ft adományt utaló adományozóinknak szeretnénk megköszönni támogatásukat egy információs táblával, melynek ötlete a Családbarát Magyarország pályázati kiírásakor született. A projekt kivitelezése során az igénylő szülők személyre szabhatták az információs táblát, a kiszállítás közvetlenül az intézménybe történt futárszolgálattal. Miután a projekt sikeresen zajlott, a szülők hasznosnak ítélték az információs táblákat, elhatároztuk, hogy a táblát új grafikával továbbra is elérhetővé tesszük adományozóinknak köszönetképpen 400 x 400 mm méretben, felületkezelés nélkül (beltéri használatnál nincs jelentősége!). A tábla mondatai nem egészíthetőek ki.

Leírás

Köszönjük adományodat! Az igénylésed leadása után kb. 2 hét múlva az Express One futárszolgálat szállítja ki megadott címedre a táblát. Kérjük, hogy a szállítási adatokat az űrlapon minden esetben pontosan töltsétek ki! A futárszolgálat a kiszállításról megadott elérhetőségeiden fog előzetesen tájékoztatni!

Mire fordítja az adományokat a Mesék Világa Egyesület? Olvass Egyesületünk tevékenységeiről és a támogatás formáiról: TÁMOGATHATÓ ÜGYEK

Banki adataink

Számlavezető bank:
MagNet Bank

Név (kedvezményezett):
Mesék Világa Egyesület

Bankszámlaszám(kedvezményezett):
16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

A méretre vágott 3 mm-es HPVC táblák akasztóval nem rendelkeznek, de mivel nagyon könnyűek, akár kétoldalas ragasztóval is rögzíthetőek a felületre.

A táblára nyomtatott vinyl van kasírozva, ezáltal sokkal szebb, élénkebb színek érhetőek el, mint közvetlen táblanyomtatással.

 

További információk

Milyen életkorú gyermekeknek szóló táblát szeretnél?

Kisebbeknek, Nagyobbaknak

Cím

Go to Top