TÁMOGATHATÓ ÜGYEK

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGEDET!

Terjesztés támogatása

Adód 1%-ának felajánlása

Meseíró pályázat támogatása

A Mesék Világa Egyesület közreműködésével lehetőség van az ingyenes Molka kiadványok lakcímre történő kipostázására. Azonban a megnövekedett igény miatt erre a szervezet szűkös anyagi kerete már nem nyújt fedezetet. Ezért kérlek, ha módodban áll ezt a tevékenységet támogatni, segíts tetszőleges összeggel.

Adományodat várjuk a Mesék világa Egyesület alábbi számlájára

MagNet Bank 16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

A Molka-sorozat kiadványai postai úton történő továbbítása a diabmolka[kukac]gmail.com címen igényelhető 1-es típusú diabétesszel élő gyermeket nevelő családok részére. A tevékenység megvalósulása a Mesék Világa Egyesület és a támogató családok segítségével valósul meg.
Adatvédelmi tájékoztatónk ide kattintva elérhető.

Köszönjük!

LEGKÖZELEBBI TERVEZETT POSTÁZÁS DÁTUMA: Tervezés alatt

A mese olyan lelki táplálék, ami mérföldkőként, életre szóló nyomot hagy a gyermekekben. Nem csak a szülő és gyermek közt lévő kapcsolat erősödik meséléskor, de a gyermeknek alkalma nyílik a befelé figyelésre, a napi feszültségek, vagy speciális esetekben a betegség, és azzal járó kellemetlenségek okozta feszültségek feloldására – a mese táptalaján. Észrevétlenül csempészhetünk értékeket, kulturális tudást, szellemi táplálékot az életébe, melyeknek később nemcsak hasznát veszi, de a megpróbáltatások alatt támaszává is válhat. Adjunk neki lehetőséget arra, hogy egy értékekkel teli, és számára is érthető világban fejlődjön, tanuljon, és alkosson először belül, amit később kifelé is folytathat.

A Mesék Világa Egyesület egyik kiemelt célja a tartós beteg gyermekek számára létrejövő speciális kiadványok készítése, kiadása, vagy a kiadásának elősegítése. Kiemelt szempont számunkra, hogy a speciális kiadványok térítésmentesek legyenek annak érdekében, hogy bármilyen élethelyzetben lévő családokhoz eljuthassanak a mesés, ismeretterjesztő produktumok.

Mesék Világa Egyesület

Adószám: 18285831-1-41

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul munkánkhoz adója 1%-nak felajánlásával!

A Mesék Világa Egyesület 2021-ben meseíró pályázatot írt ki diabétesszel élő gyermeket nevelő szülők és nagyszülők részére.

A pályázat célja azon mesék gyarapítása, melyek segíthetnek a diabétesszel élő gyermekeknek, életkori sajátosságainak megfelelően – érthetőek a különböző korosztályok számára, és korlátlanul elérhetőek.

A pályázat szól mindazoknak, akik szeretnek írni, és jó ötleteik vannak a témában, azoknak, akiknek sok tapasztalata van, amit megosztanának másokkal, és azoknak, akik szívesen segítenének más családoknak a saját történetük megírása által.

A legjobban sikerült mese elektronikus formában kiadásra kerül, mellyel a pályázó a diabétesszel élő gyermekek és szüleik körét aktívan támogathatja. Adományokat, szponzori támogatást szívesen és köszönettel fogadunk annak érdekében, hogy a nyertes alkotás nyomtatott formában is meg tudjon valósulni.

Adományodat várjuk a Mesék világa Egyesület alábbi számlájára

MagNet Bank 16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

Megosztás