TÁMOGATHATÓ ÜGYEK

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGEDET!

Kiadói és postázási tevékenység támogatása

A Mesék Világa Egyesület közreműködésével van lehetőség az ingyenes, 1-es típusú diabétesszel élő  gyermekeknek szóló kisfilmek, kiadványok készítésére, létrehozására, valamint a  Molka kiadványok és a Molka Mikulás levelének lakcímre történő kipostázására. A megnövekedett igény és szervezetünk véges anyagi keretei miatt kérjük, ha módodban áll a kiadói és postázási tevékenységét támogatni, segíts tetszőleges összeggel!

Adományodat várjuk a Mesék világa Egyesület alábbi számlájára

MagNet Bank 16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: ADOMÁNY

A Molka-sorozat kiadványai postai úton történő továbbítása elsősorban a Facebook-on a Molka kiadványok az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek létrehozott privát csoportban időközönként elérhető űrlapon keresztül, vagy a diabmolka[kukac]gmail.com címen igényelhető 1-es típusú diabétesszel élő gyermeket nevelő családok részére. A tevékenység  a Mesék Világa Egyesület és a támogató családok segítségével valósul meg.
Adatvédelmi tájékoztatónk ide kattintva elérhető.

Köszönjük!

LEGKÖZELEBBI TERVEZETT POSTÁZÁS DÁTUMA: 2022. december

Kedves Felnőttek!

Nagyon sokat számított idén, 2022-ben is az adomány formában történő hozzájárulásotok a Mesék Világa Egyesület tevékenységeihez, így maradhatnak térítésmentesek és térítésmentesen igényelhetőek a kiadványok, valamint születhetnek új produktumok, mint például az a SZUPERCSAPAT kisfilm, amelynek alapján került kiadásra az azonos nevű színező füzetünk is.
Szeretnénk megköszönni az idei évben az Egyesületünk munkájához legalább 2 000 Ft adománnyal hozzájáruló családoknak a segítségét  a SZUPERCSAPAT SZÍNEZŐ – vel, melyet a Molka privát Facebook csoportjában közzétett űrlapon, vagy emailben, a diabmolka{kukac}gmail.com email címen a postai adatok megadásával igényelhettek. (kipostázzuk címetekre a kiadványt, amennyiben kéritek)

Megosztás