TÁMOGATHATÓ ÜGYEK

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGEDET!

TERJESZTÉS TÁMOGATÁSA

SPORTOS MOLKA KIADVÁNY TÁMOGATÁSA

A Mesék Világa Egyesület közreműködésével lehetőség van az ingyenes Molka kiadványok lakcímre történő kipostázására. Azonban a megnövekedett igény miatt erre a szervezet szűkös anyagi kerete már nem nyújt fedezetet. Ezért kérlek, ha módodban áll ezt a tevékenységet támogatni, segíts tetszőleges összeggel.

Adományodat várjuk a Mesék világa Egyesület alábbi számlájára

MagNet Bank 16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: TÁMOGATÁS – TERJESZTÉS

 Adataidat bizalmasan kezeljük, kizárólag a cél megvalósításáig őrizzük meg. Köszönjük!

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT EGYELŐRE SZÜNETEL A KÉZBESÍTÉS

A Molka kiadványsorozat következő számának megjelentetésére kérjük támogatásodat, amennyiben van rá lehetőséged. Igazán exkluzív része a sorozatnak, hiszen a pennát most Dr. Bihari Krisztina gyermekgyógyász, diabetológus és Muskát Erika, a Sportos Cukorbetegek Egyesülete elnöke ragadja magához. Mi másról is lehetne szó benne, mint számos információ a sport, a mozgás fontosságáról és a sportolási lehetőségekről a diabétesszel élő gyermekek részére. Megismerhetik a legkisebbek is, hogy miért jó egy ilyen aktív közösséghez tartozni, mint az SCE, hogyan és miben tud segíteni ez a közösség.
A kiadvány várható megjelenése a Mesék Világa Egyesület kiadásában 2020. július 24-26, az SCE Zánkára meghirdetett családi hétvégéje. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, nagy szükség van minden fillérre.
Adományodat várjuk a Mesék világa Egyesület alábbi számlájára:
MagNet Bank 16200168-00232371

A közleménybe feltétlenül tüntesd fel kérlek a következő mondatot: TÁMOGATÁS – KIADVÁNY

Miután szeretnénk köszönetünket valahogyan kifejezni támogatásodért, ezért amennyiben az alábbi űrlapot kitöltöd,  egy jelképes ajándékot küldünk az általad megadott postai címre. Ezen az űrlapon van  lehetőséged egyben azt is jelezni, ha az ingyenes Molka kiadványok eddig megjelent részéből szeretnél, ha postáznánk részedre. Természetesen adataidat bizalmasan és a jogszabályoknak megfelelően kezeljük.
Adatvédelmi tájékoztatónk ide kattintva elérhető.

Köszönjük!