Vegyél részt rajzpályázatunkon!

Rajzpályázat: Molka és Szenzi a MentaBolygón

Kedves Kis Barátaink!

MentaBolygó és Molkaország lakói rajzversenyt hirdetnek számotokra. 🙂 Molkaország lakói, Molka és Szenzi felkerekedtek, hogy meglátogassák legjobb barátjukat, MentaBékát. Hosszú út vezetett a MentaBolygóra, fáradtan érkeztek meg, de nagyon megörültek egymásnak.

Sajnos, elképzelésük sincs, hogyan tölthetnék a következő heteket. Vajon mit csinálnak majd együtt? Hová mennek, kivel találkoznak? Így Hozzátok fordulnak: segítsetek nekik kitalálni, mit nézzenek meg, mit csináljanak, merre barangoljanak!

Rajzoljátok vagy fessétek le, mit javasoltok nekik! A rajzokon, festményeken legyenek rajta mindhárman, az általatok kitalált helyszínen és tevékenység közben.

Kik küldhetnek be rajzot?

Jelen rajzpályázat diabéteszes gyermekeknek, 3 külön korcsoportban került kiírásra:

  • 5 - 7 éves korosztály
  • 8 - 11 éves korosztály
  • 12- 14 éves korosztály, hogy azért a nagyobbak is mozgassák meg a fantáziájukat!

Mikor indul és meddig tart a rajzverseny?

A rajzverseny 2020. március 17-én indul és 2020. április 30-án éjfélkor zárul. Rajzot beküldeni és a rajzokra szavazatot leadni szintén e két időpont között van lehetőség.

Hogyan tudok rajzot/képet beküldeni a versenyre?

Küldd el rajzodat e-mailben a diabmolka@gmail.com címre. A levélben feltétlenül tüntesd fel a nevedet, az életkorodat, a rajzod címét és a lakóhelyed településnevét.
A beküldött rajzod legfeljebb 5 Mb fájlméretű lehet. Egy versenyző csak 1 rajzot küldhet be a versenybe. Az ideális megjelenés érdekében, kérjük fekvő - pl. 16:9-es képarányú - fényképeket küldjetek!)

Közönségdíj

A rajzversenyben lehetőség nyílik arra, hogy a beküldött és jóváhagyott rajzodat megoszd a különböző közösségi csatornákon. Élj a lehetőséggel, és szerezz szavazatokat ennek segítségével, hiszen a 13. nyertes alkotás a közönségdíjas, azaz a legtöbb szavazatot elnyerő rajz lesz!

Hogyan tudok szavazni egy rajzra?

Látogass el a rajzpályázat weboldalára, húzd a számítógépes egér mutatóját a kiválasztott rajzra, és kattints a „SZAVAZOK ERRE!” gombra! Okostelefonon az ujjaiddal tudod ugyanezt a műveletet végrehajtani. (Egy eszközről, egy rajzra, csak egy alkalommal tudsz szavazatot leadni.) A szavazás után lehetőséged van a különböző közösségi csatornákon megosztani a rajzot, így növelheted a leadott szavazatok számát.
A rajzpályázat weboldala: https://www.molka.hu/rajzpalyazat/

Ki lesz a győztes?

A legjobb 12 és a közönségdíjas rajz/festmény bekerül Molka és MentaBéka jövő évi jótékonysági naptárába, és a kis művészek ajándékcsomagot is kapnak 🙂
Zsűritagok: Szabó Katalin (Molka és Szenzi nevében), Kerekes Andrea (MentaBéka nevében) és Villányi Kinga (a kreativitás nevében).

Eredményhirdetés

A rajzpályázat lezárását követő 5 napon belül megtörténik.

Adatkezelés

Az adatokat a cél megvalósítása érdekében, annak eredményes lezárultáig kezeljük. A rajzok beküldésével a törvényes képviselő hozzájárul, hogy a rajzokat jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje. A benevezéssel Érintett automatikusan beleegyezését adja, hogy a beküldött rajzot a projekttevékenység során marketingcélokból megjelenítsük oldalunkon, közösségi csatornáinkon.

Adatkezelési tájékoztatónkról ide kattintva informálódhat.

Mindenkinek kellemes időtöltést és jó versenyzést kívánunk!