A kiadványok már úton vannak!

FIGYELEM!

A MOLKA SOROZAT ZUZU, AZ INZULIN CÍMŰ RÉSZE MÁR ELINDULT A POSTÁN

2023.05.12-én

A Családbarát Magyarország támogatásának köszönhetően 41 család újra térítésmentesen igényelhette a 2022-ben megjelent Zuzu, az inzulin című kiadványt, melyet a Mesék Világa Egyesület 2023. május 12-én postára adott az igényléseknek megfelelően.

A Molka sorozat részeit továbbra is megrendelhetik a családok, de a postai költség megfizetése mellett, a weboldalon történő megrendeléssel.

A KIADVÁNYOK POSTAI ÚTON TÖRTÉNŐ IGÉNYLÉSE

A megnövekedett számú igénylés, a támogatási források kimerítése és szervezetünk véges anyagi keretei okán a tevékenység fenntarthatósága érdekében a kiadványok lakcímre történő postázásának megrendelésére Egyesületünk az alábbi lehetőségeket biztosítja:

 • Adományozóinknak köszönetképpen

 • A postázás megrendelésével

HA ADOMÁNYOZNI SZERETNÉL

 • Ha 2023-ban legalább 3 000 Ft-ot adományoztál, így hozzájárultál Egyesületünknek az  1-es típusú diabétesszel élő gyermekek érdekében végzett munkájához, szeretnénk köszönetünket kifejezni az általad kért kiadványok lakcímedre postázásával!

 • Egyesületünk bank adatai:

  • Számlatulajdonos neve: Mesék világa Egyesület
  • Számlavezető bank: MagNet Bank
  • Bankszámla szám: 16200168-00232371
  • A közleménybe kérjük feltétlenül tüntesd fel a megjegyzésben: ADOMÁNY
 • Igényeld a postázási ajándékot a kosárba helyezéssel, az adataid megadásával és az igénylés elküldésével!

 • Az igénylés beérkezése után pár napon belül a megadott címedre feladjuk a kiadványokat postai levélként, melyről megadott emailcímedre értesítést adunk! Kérjük, hogy a szállítási adatokat az igénylés során minden esetben pontosan töltsétek ki!

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK

3000 Ft-os adományotokért

HA NEM SZERETNÉL ADOMÁNYOZNI, SZÁMLÁT KÉRSZ

 • Töltsd ki az űrlapot!

 • Kérjük, utald át az összeget Egyesületünk bankszámlájára.

  • Számlatulajdonos neve: Mesék világa Egyesület
  • Számlavezető bank: MagNet Bank
  • Bankszámla szám: 16200168-00232371
  • A közleménybe kérjük feltétlenül tüntesd fel a megjegyzésben a megrendelést visszaigazoló emailben kapott megrendelés számát, hogy be tudjuk azonosítani!
 • A visszaigazoló e-mailünket követően 1-2 napon belül a megadott címedre feladjuk a kiadványokat tértivevényes postai levélként. Kérjük, hogy a szállítási adatokat az űrlapon minden esetben pontosan töltsétek ki!

POSTÁZÁS MEGRENDELÉS

 2 900 – 5 800 Ft

Ezzel a postacsomaggal kérheted a Szupercsapat kifestő/színező kiadványt, így kedvezményesebb!

SZUPERCSAPAT

2800 Ft

kifestő/színező kiadvány 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek

Megosztás

A kiadványokat postáztuk

A kiadványok 2024.01.17-én útra keltek az 1-es típusú diabétesszel 2023-ban diagnosztizált gyermekeknek Az kiadványok és a postai úton történt továbbításuk  a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásának köszönhetően ingyenesen valósult meg 44 család részére

Átmenetileg nem elérhető kiadványok

A Molkaországban és a Mocorgásra fel! kiadványok nyomtatott formában átmenetileg nem elérhetőek! Új készlet 2024. tavaszán várható! Ezek a kiadványok online formában hangoskönyvként, interaktív játékos feladatokkal továbbra is, akadálytalanul elérhetőek weboldalunkról!

Boldog új évet kíván a Molka-csapat!

Mivel készülünk 2024-ben? Megjelenik a Molka-sorozat legújabb része Várhatóan 2024. tavaszán megjelenik legújabb kiadványunk a Diabéteszes lettél? Segít a Szupercsapat! című rész Dr. Bihari Krisztina és Szabó Katalin

Kiadványok igénylése 2023-ban diagnosztizált gyermekeknek

Az alábbi kiadványok postai úton történő továbbítására  2024. január 10-ig jelentkezhettek az alábbi űrlap kitöltésével. A kiadványok és a postázás térítésmentes a 2023-ban, 1-es típusú diabétesszel diagnosztizált gyermekek számára A tevékenységet a Kulturális

Útnak indult a Molka Mikulás postája

Mikulás Posta Hagyományosan december elején indítottuk útnak a Molka Mikulás postáját az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek. A szülők által megfogalmazott, a diab kezelésével kapcsolatos pozitív, megerősítő üzeneteket egy

Molka Mikulás posta 2023

Idén, december elején újra repül a postagalamb Molka Mikulása leveleivel az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek 2020 óta, minden novemberben szeretettel és izgalommal várjuk a szülők által megfogalmazott, a