Idén, december elején újra repül a postagalamb

Molka Mikulása leveleivel az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek

2020 óta, minden novemberben szeretettel és izgalommal várjuk a szülők által megfogalmazott, a diabétesz kezelésével kapcsolatos pozitív megerősítő üzeneteket, melyet átszerkesztünk és apró ajándékkal levélborítékba teszünk és feladjuk Molka Mikulásának nevében. Számunkra is öröm olvasni a sok-sok kitartó, hősies és bátor gyermekről, akik így visszajelzést kapnak – ráadásul a Mikulástól!

Idén ezzel a számunkra talán egyik legkedvesebb tevékenységgel szeretnénk örömet okozni a jelentkező családoknak, de sajnos meg kell húznunk a határt a meredeken emelkedő költségek miatt. 2023-ban az első 10 jelentkezőnek a Molka Mikulás újra megírja levelét!

Hogyan jelentkezhettek? Kövesd az alábbi leírást!

  • 1. Fogalmazd meg gyermeked számára(elsősorban dicséretként, megerősítésként) az idei évben a diab kezelésével kapcsolatos üzenetedet, melyet a Mikulás levele fog tartalmazni.(kb. max.8-10 mondatban)Fontos, hogy a levelet Ti fogalmazzátok meg!

  • 2. Küldd el az alábbiakat a diabmolka[kukac]gmail.com email címre legkésőbb 2023. november 23-án csütörtök 20:00 óráig:

    • a szöveges üzenetet
    • egy fényképet a gyerkőcről. (opcionális kérés – rászerkesztjük a levélre, ha szeretnéd)
    • A postai címzéshez a nevet és a címet

A határidő betartása nagyon fontos, hogy legyen lehetőség a levelek megszerkesztésére!

POSTÁRA ADÁS DÁTUMA: 2023. december 01. péntek

A MOLKA MIKULÁS POSTÁJA TÉRÍTÉSMENTESEN IGÉNYELHETŐ AZ ELSŐ 10 JELENTKEZŐNEK