Interaktív, ismeretterjesztő online kiadvány
diabéteszes gyerekeknek a folyamatos glükózmonitorozásról

Szenzi szolgálatra jelentkezik!

Szenzi szolgálatra jelentkezik című részben Regő, a diabétesszel élő kisfiú egy hosszú és kalandos útra indul Molkával és Szenzivel  Amerikába, Szenzi hazájába. Igen ám, de a repülőgépük üzemanyaga elfogy a végtelen tenger felett…

Sebaj! Az ejtőernyő kéznél van, így utazóink szerencsésen landolnak a sejtek szigetén, ahonnan hajóval folytathatják útjukat. Cuki, a tudós is csatlakozik a vidám társasághoz, így Regő kapitány sem marad legénység nélkül, sőt, még hajósinasok is akadnak az út alatt.

A füzet segítséget kíván nyújtani a gyermekek – és ezáltal a felnőttek számára is – abban, hogy a folyamatos glükózmonitorozás lényegét magyarázza, előnyeit számba veszi és a 2020-ban OEP támogatottá vált  Enlite szenzort és használatához-működéséhez szükséges tartozékokat bemutatja.

Az interaktív, online kiadvány az oldal alján lévő gombra kattintva érhető el.

A kiadvány elektronikus könyv formában történt megjelenését az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának támogatásával jött létre!

A térítésmentes kiadvány, melynek nyomtatott formában történt megjelenését 2020 év elején a Medtronic Kft. tette lehetővé, a Mesék Világa Egyesülettől igényelhető e-mailben, vagy a kapcsolat űrlapon keresztül.